Vaš put do srećnog i zdravog života

U današnjoj kulturi trčanja kroz radni raspored, uz zahteve našeg ličnog života i sa rastućom zavisnošću od tehnologije, lako je osećati se preopterećeno, frustrirano ili čak depresivno. Naši vodeći predavači & lekcije koje menjaju život mogu vam pomoći da izgradite bolju verziju sebe.

— Šta je "in Poise"?

Mreža sjajnih ljudi koji su tu za vas

Ovo je način da zaštitite svoju psihu i opšte blagostanje PRE nego što dođete u situaciju da se razbolite – rado ćemo vas podržati kako biste pronašli ravnotežu u svakodnevnom životu. inPoise je takođe način za brz i lak pristup iskusnim, posvećenim stručnjacima orijentisanim na rešenje! 

Šta znači inPoise? 

Označava veštinu da se nosimo sa teškoćama i svakodnevnicom i da ostanemo u ravnoteži, da naučimo da budemo spremni, samouvereni, smireni, samopouzdani i graciozno koračamo kroz svoj život.

Cilj nam je da kroz delovanje i znanje sistemski utičemo na društvo – da stvorimo dublji, ličniji odnos sa klijentima na jednostavan način, prilagođavajući naše usluge onome što im je najpotrebnije. 

1
GODINA ISKUSTVA U RADU SA LJUDIMA
1 +
Zadovoljnih klijenata
1
edukacija
1 %
Profesionalna usluga
1 %
Podrška

SPIRITUAL INTEGRATIVE COACH®

CERTIFICATION

Pronađite ono što vam je potrebno

Kreiramo video kurseve i onlajn radionice o ličnom razvoju, svesnom kretanju, duhovnosti, zdravlju, regeneraciji životne sredine i retreat programe.

Procvetajte lično i profesionalno. Negujte duhovnost, živite sa zadovoljstvom, ostvarite smislene ciljeve, transformišite način na koji se pojavljujete.

Živite lako u svom telu i donosite isceljujuće izbore. Funkcionalni alternativni pristupi, meditacija, bolji san i prirodna lepota.

Promovišite pozitivne promene i živite lagano na zemlji. Svesno, regenerišite se kroz kreativnost, umetnost, dodir sa prirodom, angažovanje u izgradnji zajednice.

Pažljivo kretanje i kontemplacija da biste osetili više energije i lakoće. Joga, meditacija, disanje, EFT tapkanje i opuštajuća briga o sebi.

Hiljadama godina unazad, mudraci i vidovnjaci su koristili svoju svest kao oruđe za istraživanje svojih unutrašnjih svetova. To je upravo ono čime se služimo tokom trodnevnog programa.

SPIRITUAL CIRCLES SEANSE

Dobrodošla

Da li i ti žudiš za magičnim predahom u kojem možeš da se isključiš i napuniš baterije? Onda su grupne seanse kao stvorene za tebe, da u duhovnom krugu uz pažljivo vođstvo psihologa oslušneš i dodirneš sebe.
Spiritual circles su od ove godine zvanično u mojoj šumskoj praksi, a dostupni su online i putovaće po svetu. Ovi posebni krugovi su večeri u kojima se žene okupljaju kako bi se jednostavno isključile iz svakodnevnog života, isprobale nešto novo i duhovno obnavljajuće.

SPIRITUALNI KRUGOVI ZA ŽENE

Večeri su podeljene na sekvence kao što su šamanska muzika i ples za oslobađanje zarobljenih emocija, sound healing, terapijske joga vežbe i mantre, katatimno imaginativni procesi, vizualizacije, meditacije, terapijsko pisanje, međusobno deljenje i uzajamno, pažljivo slušanje, a na susretima uživo i kakao ceremonije.
Čak i nedeljama/mesecima kasnije, žene i dalje integrišu uvide i utiske koliko im je susret u spiritualnom krugu bio vredan i kakve im je veze ovaj duhovni događaj doneo – na prijateljskoj, profesionalnoj, zdravstvenoj, intelektualnoj i mnogim drugim osnovama.

Bez obzira da li si već pohađala Spiritual circles, psihološke radionice ili nešto treće, ovo je potpuno novi svet za tebe:

  • meditacije i duhovni rituali su pogodni za sve učesnike i trebalo bi da obezbede da se osećaš udobno i sigurno.
  • takođe možeš biti tihi učesnik kada ne želiš da se pokažeš i samo želiš da upijaš vrednu energiju grupe i ojačaš osećaj da si deo zajednice (online i uživo).
  • ovo nije zamena za psihoterapiju i fokus je na grupnom radom.

Kada se žene povežu njihova energija je veoma moćna, vrednija od bilo čega i sa neverovatnim isceliteljskim moćima.

Učite od divnih učitelja, svesnih bića.

In Poise emisije

mesto gde istražujemo ideje i prakse koje nam pomažu da živimo zdrave, povezane živote ispunjene svrhom. Svake nedelje imate priliku da uživate u bogatom sadržaju, razgovorima sa sjajnim ljudima i pripovedačima o temama koje se odnose na ličnu i društvenu dobrobit — od mentalnog zdravlja, ishrane, integrativne medicine, duhovnosti, ličnog rasta do regeneracije životne sredine. 

Newsletter

Želite više korisnih saveta?

newsletter

(Visited 1,055 times, 1 visits today)