Spiritualni krugovi

MEMBERSHIP

88 € MESEČNO


Svakog četvrtka UŽIVO – radionice, meditacije, qi gong, japanske tehnike isceljenja, psihologija u jednostavnim pričama, terapija pisanjem, psiha + telo i još puno toga!

Dobrodošla

Da li i ti žudiš za magičnim predahom u kojem možeš da se isključiš i napuniš baterije? Onda su grupne seanse kao stvorene za tebe, da u duhovnom krugu uz pažljivo vođstvo terapeuta oslušneš i dodirneš sebe.

Spiritualni krugovi su od ove godine dostupni i online. Ovi posebni krugovi su večeri u kojima se žene okupljaju kako bi se jednostavno isključile iz svakodnevnog života, isprobale nešto novo i duhovno obnavljajuće. Kako bi se isceljivale uz divne energetske, terapeutske vežbe i razmenile iskustva uzajamnog poštovanja između sebe. Večeri su podeljene na sekvence kao što su šamanska muzika i ples za oslobađanje zarobljenih emocija, sound healing, terapijske joga vežbe i mantre, katatimno imaginativni procesi, vizualizacije, meditacije, terapijsko pisanje, međusobno deljenje i uzajamno, pažljivo slušanje, a na susretima uživo i kakao ceremonije.
Čak i nedeljama/mesecima kasnije, žene i dalje integrišu uvide i utiske koliko im je susret u spiritualnom krugu bio vredan i kakve im je veze ovaj duhovni događaj doneo – na prijateljskoj, profesionalnoj, zdravstvenoj, intelektualnoj i mnogim drugim osnovama.

Spiritualni krugovi su za tebe ako želiš…


 • da se oporaviš od stresne svakodnevice i napuniš baterije
 • da se približiš sebi i drugim ženama
 • da uživaš u duhovnom predahu i učiniš nešto dobro za sebe
 • da ponovo zapratiš svoju intuiciju
 • da otvoriš srce u sestrinskom krugu
 • da razviješ isceljujuću zahvalnost
 • da prekineš da se porediš sa drugima
 • da počneš da posmatraš sebe (i druge) kao prijatelja, a ne neprijatelja
 • da razgovaraš o različitim temama u zahvalnom prostoru istomišljenika
 • da se odmoriš od svakodnevnog života i stvoriš vrednu žensku mrežu
 • ili da samo slušaš, ćutiš i upijaš energiju žena u krugu
 • da otvoriš svoje srce, meditiraš i osetiš povezanost
 • da se pomiriš sa roditeljima
 • da izađeš iz destruktivnih obrazaca ponašanja
 • da naučiš kako da jasno postaviš svoje granice i kažeš šta (ne)želiš
 • da u svoj život puštaš ljude koji te tretiraju sa poštovanjem i ljubavlju
 • da slušaš svoje potrebe i prestaneš da pokušavaš da ugodiš svima dok sebe stavljaš na poslednje mesto
 • da prestaneš da se prodaješ ispod svoje vrednosti
 • da razumeš da ne moraš ništa da radiš da bi bila voljena i cenjena
 • da izađeš iz svojih strahova i sumnje u sebe
 • da razviješ emocionalnu slobodu i nove resurse
 • da prestaneš da se maltretiraš i samosabotiraš
 • da postaneš samopouzdanija i počneš da sijaš iznutra
 • da spoznaš svoju unutrašnju punoću jer samo tako će ti i život vratiti punoću

Želiš da učestvuješ bez obaveze? Dobrodošla si! 

dobijaš

…neprocenjivo, intimno i duhovno sestrinstvo.
…vreme samo za sebe i dragocene uvide.
…duboke meditacije.
…ceremonije sa energetskom razmenom.

…impulse na širok spektar tema: ženstvenost, poznavanje sebe, manifestacija, profesionalna promena, nezavisnost, preuzimanje odgovornosti, isceljenje, slobodan duh, izbori, odnosi, novac i one teme koje u toku večeri pokrene ženska energija.
…razmenu i duboku povezanost sa istomišljenicima – čak i dugo nakon susreta (kontakti se redovno razmenjuju, pa čak i sklapaju prijateljstva).

…bezbedan prostor za tebe i tvoje teme, pun ženstvenosti, razumevanja, duhovnosti i dubine.
…lični psihološki impulsi od mene – po želji.
…resurne vežbe na kraju seansi. Svojom terapijskom podrškom podržavam učesnice koliko god je potrebno.

…na susretima uživo koji se održavaju dva puta godišnje u Srbiji i Nemačkoj, dobijaš Goodie Bag – predivnu torbu sa duhovnim predmetima kao što su kristali, sprejevi za auru, radnu svesku za samostalan rad itd.

 

Bez obzira da li si već iskusila psihološke radionice, praktikovala jogu, iskusila terapijsko pisanje ili rad sa mnom, ovo je potpuno novi svet za tebe:

 • meditacije i duhovni rituali su pogodni za sve učesnike i trebalo bi da obezbede da se osećaš udobno i sigurno.
 • takođe si tihi učesnik gde imaš podržavajući prostor samo za sebe a upijaš vrednu energiju iz polja grupe i ojačavaš osećaj da si deo zajednice (online i uživo).
 • ovo nije zamena za psihoterapiju, iako ćeš se često osećati kao da si na terapiji.

Kada se žene povežu njihova energija je veoma moćna, vrednija od bilo čega i sa neverovatnim isceliteljskim moćima.

Naš krug uključuje ceremoniju obogaćenu Reiki energijom, QiGong vežbe, psihološke procese, imaginativna putovanja, čišćenje energije, isceljenje zvukom, šamanski ples oslobađanja emocija, meditacije, vizualizacije, zajednička razmena i još mnogo toga.

Stvaramo krug poverenja.

Tokom godina stalno čujem: „Neverovatno je kako sam se brzo osećala kao kod kuće!“, „Vau, nikad nisam mislila da ću zaboraviti da smo onlajn!“, „Nisam znala koliko mi treba upravo OVO da sedim ovde sa vama u srcu šume i dodirujem drevne pećine!“

Plaćanje karticom

Pretplata se automatski obnavlja svakog meseca u vrednosti od 88 €.


 

Opšta uplatnica

Unesi tačne podatke u kontakt formu ispod. Instrukcije za uplatu dobijaš putem e-pošte. Možeš me obavestiti kada izvršiš uplatu, kako bih ti dostavila link za pristup Spiritual circles kanalu.

 

opšta uplatnica

FAQ

To uopšte nije loše. Svaka žena je dobrodošla i podjednako vredna za razmenu u našem krugu.

U krugove često dolaze žene, koje prvi put učestvuju na takvim seansama. Većina njih se brzo oseti podržanom i uživa u procesima. …i što me posebno raduje: sve se vraćaju.

Učestvuj tiho u krugu i sačekaj da vidiš koliko i da li se osećaš prijatno. Iz svog dugogodišnjeg iskustva u radu sa grupama, mogu ti reći: do sada je svaka žena dopustila da se njen glas čuje i podeli, jer atmosfera zahvalnosti vrlo brzo gradi poverenje.

Pridajem veliki značaj poverenju, pažljivosti i zahvalnoj saradnji. Naravno da nije sve na meni, zajedno smo na susretima. 🙂

Mi žene se okupljamo da zacelimo naše predačke rane, da prepoznamo da postoji drugi način i da otključavamo priče u nama sa lakoćom i dublje kada shvatimo da smo zajedno u tome.

Spiritualni krugovi su namenjeni svakoj ženi koja želi da se odmori od svakodnevice i uradi nešto samo za sebe. Ko želi da razmenjuje ideje sa istomišljenicima, bez uobičajenih procena ili straha od reakcije okruženja i da razume svoje misli, emocije i ponašanja.

Nije važno da li živiš duhovno ili ne. Ti si uvek dobrodošla. Dođi kakva jesi. Dovoljna si.

Svakako ima vremena za pojedinačna pitanja i ona su takođe dobrodošla. Psihološke impulse/pitanja možeš doneti na naše susrete. Za to sam dostupna svakoj sestri u okviru spiritual circles zajednice.

Međutim, svakoj ženi nudim jednak prostor i stoga ne mogu uključiti individualnu terapiju u naše krugove. Spiritual circles nisu zamena za terapiju.

Naši prvi susreti su započeli 2019. godine određenim tematskim večerima i radionicama koje su se zvale “Psihološke čajanke”. Međutim, moje iskustvo je pokazalo da je u grupama tokom radionica uvek isplivala druga tema na koju bismo se fokusirali. Spiritual circles nisu zamena za gore pomenute radionice.

Sada intuitivno radim sa temama koje su tražene u krugu. Na osnovu stečenog iskustva i znanja, nudim posve nov autorski koncept rada, ispunjen impulsima za tvoj lični i duhovni razvoj kao i priliku da ti razjasnim vrlo konkretna pitanja koja isplivaju.

U suštini, možeš se fokusirati na sledeće teme:

 • ženska energija
 • ciklus znanja
 • žensko osnaživanje i oslobođenje
 • ženska uloga u patrijarhatu i kako se možemo nositi sa njom
 • traganje za smislom
 • upravljanje vremenom u svakodnevnom životu
 • energetske i joga terapeutske vežbe + mantre za otvaranje srca

Ne, ovde je dobrodošla svaka punoletna žena. To je lepa stvar u vezi sa Spiritual circles, što žene u različitim starosnim grupama mogu da inspirišu jedna drugu svojim iskustvima.

Žene svih uzrasta i porekla su srdačno pozvane da učestvuju u ovim posebnim susretima.

Ne!

Prvi i osnovni cilj spiritualnih krugova je da imaš prostor za sebe i da u privatnosti radiš na sebi i prolaziš procese. Samo ukoliko poželiš da se pojaviš uživo, kada radim sa protagonistom možeš to učiniti.

Uživo sa pitanjem možeš istupiti i na redovnim Q&A susretima.

Sve se održava na TelegramuAplikacija je besplatna i možete je koristiti na mobilnom telefonu i/ili računaru. Nakon prijave dobijate pristup nalogu na kom se nalaze predavanja, audio/video, vežbe, radne sveske i pristup zajednici.  Moderan format nudi vam da se sadržajem služite i kada ste izvan mreže.

U krugovima su sklopljena mnoga duboka prijateljstva između divnih žena jer nas duhovno sestrinstvo povezuje dugo nakon događaja.

Veoma sam srećna što se u svakom krugu nalaze upravo one žene koje na dubljem nivou osete da im je tu mesto.

Volim da okupljam divne ljude i kroz rad stvaram duboku vezu sa njima.

Dođite i osetite sami.

S ljubavlju,

Maja

(Visited 9 times, 1 visits today)