Zdravo,

ja sam Linda.

Rođena sam u Bosni, odrasla i školovala se u Nemačkoj. Već više od 10 godina radim u kliničkoj psihološkoj savetodavnoj i terapijskoj praksi. Majka sam i živim sa svojom porodicom u malom selu u Pfalzu, oko pola sata vožnje od Pirmasensa.

Koje obrazovanje/akademsko iskustvo imam?

Završila sam psihologiju na Univerzitetu u Majncu i nakon toga prošla obuku za kliničkog i zdravstvenog psihologa kod Nemačkog udruženja psihologa.

Tokom studija sam završila obuku za trenera relaksacije.

Koju terapijsku praksu primenjujem?

Radim sa kognitivno-bihevioralnom terapijom i terapijom suočavanja i upoznata sam sa svim psihičkim poremećajima.

Moji omiljeni alati:

U moj rad uključeni su elementi kognitivno-bihevioralne terapije, a pravi koncept ćemo zajedno pronaći. Metode opuštanja i svesnosti dopunjuju naš koncept, pronalazimo odgovarajuće alate za tebe kako bismo maksimalno podržali tvoju samopoštovanje.

Šta mi je posebno važno pri radu sa svojim klijentima?

Važno mi je raditi sa svojim klijentima kao tim – ne određujem tempo, zajedno idemo svojim putem na jednak način. Direktna otvorena komunikacija, gde je sve dozvoljeno, omogućava brz napredak i postavlja temelj za individualni terapijski koncept.

Zašto sam postala klinički i zdravstveni psiholog?

Već sa 16 godina sam znala da želim studirati psihologiju nakon mature. Rad sa ljudima me raduje i psihologija je od ranih godina bila u centru mog interesovanja. Psiholog sam iz strasti – moji klijenti i njihove životne situacije su mi na srcu. Pružam ti prostor u kome se osećaš dobro i komuniciram pažljivo, empatično, otvoreno i direktno. Kao klinički i zdravstveni psiholog, radim veoma individualno i posmatram svoje sagovornike celovito. Telo i um se međusobno susreću, ovde se sve spaja – disanje, misli i srce. Naći ćemo nove perspektive, ići zajedno u skladu, tvojim tempom, kao tim.

Kako me opisuje neko ko me dobro poznaje?

Ljudi koji su mi bliski opisuju me kao dobrog slušaoca, spremnog da pomogne i orijentisanog ka rešenjima, s dobrim srcem. Cene moj direktni način komunikacije – ali to za mene nikako ne znači da sam neprijatan! Moje prijateljice cene ovakav direktni pristup jer sam veoma iskrena i kažem ono što mislim. To takođe pomaže u terapijskom procesu da se izbegnu nesporazumi. Mislim da u međuljudskim odnosima možemo imati različita mišljenja, ali se ipak dobro razumeti.

Radujem se dobroj saradnji. Primarno radim na nemačkom jeziku, ali sam ovim korakom spremna da se oprobam i na srpskom.

DO VAŠEG TERMINA


Direktno zakazivanje omogućava vam da odmah rezervišete svoj termin. Nakon uplate termina možete da odaberete prve slobodne koji vam odgovaraju.

  • putem kontakt forme

Popunite formular i ponudićemo vam dostupne termine.

ZAKAZIVANJE TERMINA

(Visited 12 times, 1 visits today)