stvaranje prostora za povezivanje sa svojom suštinom, svrhom i isceliteljskom snagom prirode.

U programu, prostranstvo i spokoj prirode se koristi da podrži klijenta u njegovim strahovima, sukobima ili problemima. Sa posebnim metodama rada i prirodnim elementima dolazi se do intuitivnijih rešenja mnogo brže. Istraživanja su pokazala da mi ljudi lakše razmišljamo i razgovaramo o emotivnim temama kada smo u pokretu i na svežem vazduhu. Vaš metabolizam se pokreće, aktivni ste – i samo to može dovesti do drugačije perspektive na vaše probleme. 

Od Nemačke do Španije, svaki retreat se fokusira na to da vas vodi bliže vama samima kroz psihodinamske radionice, meditativnu umetnost, kreativno pisanje, holističke terapije, organske obroke, rituale, ceremonije i još mnogo toga.

Rodalben, Nemačka

Healing Depths Rodalben

Program je moguće zakazati individualno, za parove i/ili grupe do 12 osoba

3 dana, 2 noći smešteni u srcu šume u Rodalbenu u Nemačkoj. Naše izabrano utočište je luksuzno utočište ekološki svesne prirode koje se prostire na nebrojeno hektara prirodnog staništa koje nudi spokojan prostor za odvajanje od užurbanog sveta, povezivanje sa svojim sopstvom i intenzivan rad.

Majorka, Španija

Healing Depths Majorka

Program je moguće zakazati grupno i individualno u toku godine.

Želim da vas pozovem na duhovno, magično i prizemno putovanje sebi. Putovanje kroz dodir sa zemljom i morem radi unutrašnje snage i osnovnog poverenja. Okruženi prelepom prirodom, daleko od buke i senzornog preopterećenja stvaraćemo umetnost svojim srcima.

(Visited 111 times, 1 visits today)