Šta je -UNI-?

INPOISE® -UNI-

Mesto gde postajete ispunjeni i uravnoteženi iznutra. Korak po korak, bićete podržani u pronalaženju svog pravog ja i stvaranju izuzetno srećnog, ispunjenog i uspešnog života.

šta je -uni-?

Prostor za sjajne kurseve gde možete sresti ljude koji su posvećeni, sa ljubavlju dele svoje znanje i pružaju podršku.

prednost

InPoise -UNI- vam pruža nešto što ni jedna druga akademija ne pruža! Ne morate da pamtite šifre, korisnička imena, niti da se pitate kako ćete na odmoru bez interneta slušati predavanja. Mi vam nudimo da u svakom trenutku imate pristup svojim kursevima - i na mreži i izvan nje!

podrška

Nakon uplate dobijate link za pristup vašem kursu. Na vama je da preuzmete besplatnu aplikaciju i uživate u sadržaju! Dobićete od It sektora i link gde možete preuzeti Telegram App. IT služba ne pruža usluge savetovanja oko korišćenja aplikacije, kao i za podešavanje uređaja preko kog pristupate. Podrška od strane predavača, stručnog saradnika dostupna je uz programe koji to u opisu istih nude. U slučaju da niste primili link, pišite nam inpoise(at)majawu(.)eu

app

Svi naši kursevi, uživo razmene i radionice održavaju se na Telegram App koji je za vas besplatan i možete ga preuzeti na računaru, tabletu i mobilnom telefonu.

privatnost

Izuzetno cenimo privatnost naših korisnika i važno nam je da se svi osećamo podržano i sigurno. Kursevi, programi i grupe za uživo susrete koje kreiramo za vas su zaštićeni i ne mogu se proslediti trećim licima, kopirati, niti presnimavati. Sve što podelite na InPoise-UNI- ostaje strogo poverljivo i podleže zaštiti podataka i politici privatnosti.

materijali

Materijale koji su za preuzimanje moći ćete da preuzmete putem linka koji ćete pronaći u sadržaju svog kursa. Video i audio materijali su enktiptovani i ne mogu se preuzimati niti deliti sa trećim licima. Dužina trajanja kursa zavisi o strukture istog i nalazi se za svaki kurs u opisu na prodajnoj stranici.

poverenje

Zahvaljujemo vam se na poverenju i radujemo divnom radu i ličnom rastu uz vas. Naši stručnjaci vam stoje na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Srdačno,

Maja & In Poise tim

(Visited 36 times, 1 visits today)