INPOISE®

online edukativni centar INPOISE® -UNI- u kom se postaje ispunjen i uravnotežen iznutra. Korak po korak bićete podržani u pronalaženju svog pravog ja i stvaranju izuzetno srećnog, ispunjenog i uspešnog života.

Naši programi & usluge

Pružamo usluge psihološkog savetovanja, kurseve i radionice sa vodećim svetskim stručnjacima kako bismo vam pomogli da živite srećnim, zdravim životom ispunjenim svrhom.

Procvetajte lično i profesionalno. Negujte duhovnost, živite sa zadovoljstvom, ostvarite smislene ciljeve, transformišite način na koji se pojavljujete.

SPIRITUAL INTEGRATIVE COACH®

CERTIFICATION

Da li ste spremni da sledite svoj unutrašnji poziv, otkrijete novu profesiju i uronite u spoznavanje sebeizučavanje psihologijejapanske filozofije isceljenja, raznih duhovnih i šamanskih pristupa (staroj) duši i suptilnom svetu?

PUT KROZ GUBITAK DRAGE OSOBE

Vanja Smiljić

Moje ime je Vanja i ja sam bila sa svih strana gubitaka. Nakon što sam izgubila mamu, zaledila sam svoje emocije i tek nakon 15 godina, kroz rad sa psihoterapeutkinjom, prošla sam kroz tu strahotu prihvatanja da nema najvažnije osobe u mom životu. Nakon gubitka tate koji je došao nakon dvogodišnjeg rada na sebi, bila sam spremna da kroz taj drugi gubitak prođem na neki drugačiji način, da probam neke druge tehnike samopomoći i da uz vođstvo psihoterapeutkinje preživim svaki dan bez njega koji je stajao preda mnom kao jedan veliki izazov. 

VREDIM, DOVOLJNO SAM DOBRA

Maja Golubović

KAKO DA POSTANEŠ SVESNA SVOJE VREDNOSTI I PROMENIŠ ŽIVOT IZ KORENA?

Zamisli… Rano ujutru. Krećeš na posao na kojem nisi ispunjena. Ne radi ti se, ali moraš. Kući te čekaju obaveze i ne pitaju jesi li umorna ili gladna. Ako imaš sreće, živiš u iole skladnom braku. Ako nemaš, onda ti tek nije lako. Ti znaš da želiš bolje i znaš da možeš bolje, ali postoji konstantan glas koji iz dubine tebe govori “nisi za bolje, to ti je što ti je, nisi dovoljno dobra ni vredna”. Da li tvoj prosečan dan i tvoje misli izgledaju ovako? Ako je odgovor da, dozvoli mi da ti malo ulepšam dan jednom činjenicom: NISI SAMA I ZNAM DA VREDIŠ. A ZNAŠ ZAŠTO? JER SAM I JA SAMA PROŠLA ISTI PUT. ZATO ŽELIM DA TI POMOGNEM.

OTKLJUČAJ SVOJU PRIČU

Maja Vuković

Nakon prvog izdanja knjige u vidu programa i prodatih 1000 primeraka, odlučila sam da kreiram reizdanje, izmenim sadržaj, dizajn i ruho same ideje. Želja mi je da “Otključaj svoju priču” bude dostupna svima! Novo izdanje knjige sadrži vodiče za rad na sebi, dnevnik introspekcije, EFT protokole, zbirku meditacija i pristup privatnom podkastu uz update koji vam ostaje zauvek! Želim vam da se zaljubite u knjigu na način na koji sam se ja zaljubila stvarajući je.
S ljubavlju, 
Maja

Živite lako i svesno u svom telu i donosite isceljujuće izbore. Funkcionalni alternativni pristupi, mentalna higijena, meditacija, bolji san i prirodna lepota bivanja.

Sound healing®

Isceljivanje zvukom je bilo važan deo svakodnevnog ljudskog života pre više hiljada godina i polako ponovo pronalazi mesto u društvu u našim zapadnim krajevima. Mogući isceljujući efekti zvukom na naše telo su mnogostruki i pomažu kod mnogih problema:

 • stres u svakodnevnom životu
 • napetost
 • glavobolja
 • bolovi u telu
 • depresije
 • traume
 • smetnje u razvoju
 • teškoće u učenju
 • anksiozna stanja
 • problemi sa pamćenjem
 • problemi sa spavanjem
 • slab imuni sistem
 • partnerski odnosi / libido
  Ovaj metodi doprinosi poboljšanju blagostanja i na taj način jača isceliteljske moći tela.

VIŠE O KURSU

ŽIVOT NAKON TRAUME

Emocionalni stres®

Želim da znate da sada činite neverovatan korak za sebe. Odluka da se pozabavite svojim emocijama i suočite se sa bolom koji ste pokušali da izbegnete može biti zastrašujuća, ali je ujedno i prolaz koji vodi u isceljenje.
Normalno je da se osećate iscrpljeno, možda postiđeno, zbunjeno i uplašeno. Takođe je normalno da imate trenutke u kojima želite da odustanete. 

To ne znači da ste slabi. 

 

VIŠE O KURSU

Promovišite pozitivne promene i živite lagano na zemlji. Svesno, regenerišite se kroz kreativnost, umetnost, dodir sa prirodom, angažovanje u izgradnji zajednice.

PSIHOLOŠKI BUDILNIK

 sa Majom

Svima nam je potreban pelcer života, mudrosti, duše i ljubavi. Negujući se, negujemo i svet u kom živimo. Verujem da nas samo naše lične priče mogu osloboditi i zato vas čekam u 07:05h opušteno. Psihološki budilnik je za nas dovoljno hrabre & sebi važne da kažemo da želimo nešto drugačije… Pridružite mi se!

 

U BAŠTI ŽIVOTA 

sa Vanjom

podkast je za sve one koji su umorni od borbe, umorni od straha i umorni od tapkanja u mestu. Ako mislite da ste sami u ovim borbama i da je vama najteže. Ako sve oko vas deluje mnogo veće od vas samih i najčešće ustuknete pred izazovima Života. Ako mislite da je vreme da organizujemo ovu mobu, da raskrčimo sve šiblje koje nam se isprečilo na putu. Ako ste spremni da to uradimo zajedno, jer – ne morate sve sami…

Čekam vaše utiske i komentare, a spremila sam vam i poklon koji možete preuzeti ovde .

 

PLODOVI IZ BAŠTE MOG ŽIVOTA 

POKLON ZBIRKA ZA VAS

Ova zbirka plodova iz Bašte mog života moj je poklon svima vama da vam bude saputnik u danima u kojima ćete najzad koraknuti ka životu punom mira, ljubavi i blagostanja. 

 

Pažljivo kretanje i kontemplacija da biste osetili više energije i lakoće. Joga, meditacija, disanje, EFT tapkanje i opuštajuća briga o sebi.

SPIRITUALNI KRUGOVI

Svakog četvrtka UŽIVO – radionice, meditacije, qi gong, japanske tehnike isceljenja, psihologija u jednostavnim pričama, terapija pisanjem, psiha + telo i još puno toga!

LJUBAV PREMA GLINI

1 NA 1

MANUELA BRČINA

Da li vam je želja da pijete jutarnju kavu ili čaj iz šalice koju ste sami napravili? Želite da vaš dom bude ispunjen unikatima koje su vaše ruke stvorile? Onda je ovo program za vas.

REIKI 1

ONLINE KURS

Kreirala sam onlajn kurs da bih vam pružila priliku da naučite i doživite Reiki od kuće uz video zapise i radne materijale.  Veoma mi je važno da pratim vaš napredak kroz kurs tokom perioda od tri nedelje i da vas podržavam na vašem putovanju. Ovakav pristup vam nudi još više mogućnosti da se povežete sa sobom i osetite sve benefite izučavanja energetskog rada uz potpunu slobodu da učite kada vam najviše odgovara.

REIKI 2

ONLINE KURS

Reiki 2 onlajn kurs vas priprema da ponudite Reiki profesionalno. Pratiću vas tokom četiri nedelje, tokom kojih možete početi davati tretmane i naučiti mnogo novih spirutalnih tehnika.

Naučićete tri Reiki simbola i nakon kursa moći ćete da koristite Reiki na daljinu i šaljete Reiki energiju kroz vreme i prostor.

 

REIKI MASTER + UČITELJ

ONLINE KURS

Tokom Reiki Master + Učitelj kursa možete očekivati mnogo samorefleksije i fokus je na vašem ličnom razvoju. Kurs traje tri meseca.

Uključene su i teme o energetskom telu, drugim energetskim bićima, kao i o tome kako se nositi sa njima i ojačati svoju auru, kao i imaginativan pristup i metode koje se koriste na psihoterapiji.

 

Hiljadama godina unazad, mudraci i vidovnjaci su koristili svoju svest kao oruđe za istraživanje svojih unutrašnjih svetova. To je upravo ono čime se služimo tokom trodnevnog programa.

RETREAT KORAK KA SEBI

 Maja Vuković

Naše živote oblikuju odgovornost i stvari koje nas teraju da se fokusiramo na bilo šta osim na našu unutrašnju suštinu. Nalazimo se u vremenu kada se većina ljudi udaljila od sebe, a da toga nisu ni svesni. Možda i vi to osećate u sebi i žudite da se povežete sa svojom istinom.

Hiljadama godina unazad, mudraci i vidovnjaci su koristili svoju svest kao oruđe za istraživanje svojih unutrašnjih svetova, a povezivanje sa prirodom bio je jedan od moćnih alata pristupa svesti. To je upravo ono čime se služimo tokom trodnevnog programa. Naučićete kako da pronađete odgovore u najdubljoj suštini sebe i da pristupite izvoru ljubavi.

(Visited 298 times, 1 visits today)