Mi smatramo da negovanje naše unutrašnje lepote stvara naš jedinstveni spoljašnji sjaj i da je najlepše kada smo mi kao biće celoviti, a ujedno najnežnija, „umerena“ verzija sebe. Otkrijte koji kurs odgovara vama i odaberite jezik koji više preferirate (srpski, engleski, nemački).


Svi naši kursevi održavaju se na modernoj platformi i sa mnogo sjajnih mogućnosti. Pogledajte više ovde.

Procvetajte lično i profesionalno. Negujte duhovnost, živite sa zadovoljstvom, ostvarite smislene ciljeve, transformišite način na koji se pojavljujete.

SPIRITUAL INTEGRATIVE COACH®

CERTIFICATION

Da li ste spremni da sledite svoj unutrašnji poziv, otkrijete novu profesiju i uronite u spoznavanje sebeizučavanje psihologijejapanske filozofije isceljenja, raznih duhovnih i šamanskih pristupa (staroj) duši i suptilnom svetu?

KAKO DA POSTANEŠ SVESNA SVOJE VREDNOSTI I PROMENIŠ ŽIVOT IZ KORENA?

Zamisli… Rano ujutru. Krećeš na posao na kojem nisi ispunjena. Ne radi ti se, ali moraš. Kući te čekaju obaveze i ne pitaju jesi li umorna ili gladna. Ako imaš sreće, živiš u iole skladnom braku. Ako nemaš, onda ti tek nije lako. Ti znaš da želiš bolje i znaš da možeš bolje, ali postoji konstantan glas koji iz dubine tebe govori “nisi za bolje, to ti je što ti je, nisi dovoljno dobra ni vredna”. Da li tvoj prosečan dan i tvoje misli izgledaju ovako? Ako je odgovor da, dozvoli mi da ti malo ulepšam dan jednom činjenicom: NISI SAMA I ZNAM DA VREDIŠ. A ZNAŠ ZAŠTO? JER SAM I JA SAMA PROŠLA ISTI PUT. ZATO ŽELIM DA TI POMOGNEM.

Moje ime je Vanja i ja sam bila sa svih strana gubitaka. Nakon što sam izgubila mamu, zaledila sam svoje emocije i tek nakon 15 godina, kroz rad sa psihoterapeutkinjom, prošla sam kroz tu strahotu prihvatanja da nema najvažnije osobe u mom životu. Nakon gubitka tate koji je došao nakon dvogodišnjeg rada na sebi, bila sam spremna da kroz taj drugi gubitak prođem na neki drugačiji način, da probam neke druge tehnike samopomoći i da uz vođstvo psihoterapeutkinje preživim svaki dan bez njega koji je stajao preda mnom kao jedan veliki izazov. 

Živite lako i svesno u svom telu i donosite isceljujuće izbore. Funkcionalni alternativni pristupi, mentalna higijena, meditacija, bolji san i prirodna lepota bivanja.

Od anksioznosti pa sve do problema sa radom organa ili žlezda, naše TeloUm ima mogućnost da utiče blagotvorno samo na sebe, iznutra, ukoliko otvorimo veliku riznicu znanja kontemplativnih praksi i upotrebimo je. Ta riznica nam govori o pravilnoj upotrebi prirodnih i delotvornih mehanizama jedne savršeno inteligentne pojave kao što je ljudski organizam.

Razvijaćemo i oslobađati lične kapacitete.

Kako?

Jačanje uma i tela po ličnim potrebama je cilj koji dostižemo putem tehnika za razvoj socijalno-emocionalnih veština, vežbamo usmeravanje misli i energije, radimo vežbe za jačanje kičmenog stuba i muskulature, nežna istezanja fascije kojima oslobađamo telo od napetosti i još neki alati za jačanje nervnih putanja. Prvi rezultati su unapređena pažnja, gipkost i snaga TeloUma, a nadalje utičemo na unutrašnje bivstvovanje, organe, misli i emocije. 

Isceljivanje zvukom je bilo važan deo svakodnevnog ljudskog života pre više hiljada godina i polako ponovo pronalazi mesto u društvu u našim zapadnim krajevima. Mogući isceljujući efekti zvukom na naše telo su mnogostruki i pomažu kod mnogih problema:

 • stres u svakodnevnom životu
 • napetost
 • glavobolja
 • bolovi u telu
 • depresije
 • traume
 • smetnje u razvoju
 • teškoće u učenju
 • anksiozna stanja
 • problemi sa pamćenjem
 • problemi sa spavanjem
 • slab imuni sistem
 • partnerski odnosi / libido
  Ovaj metodi doprinosi poboljšanju blagostanja i na taj način jača isceliteljske moći tela.


rauma je moćna sila i može se dogoditi svakome. Niste sami u svojim iskustvima, čak i ako vam se čini da jeste.

Ovaj kurs je za vas ako:

 

se suočavate sa bolnim iskustvom, gubitkom drage osobe, preplavljujućim emocijama, ili možda ne znate kako da izrazite svoja osećanja. Za vas je i ako brinete o drugima i zanemarujete brigu o samima sebi. Bez obzira da li doživljavate stres zbog gubitka posla, preseljenja, gubitka ljubimca ili nečeg samo vama znanog, ovaj kurs vam može pomoći da bolje razumete sebe.

Cilj kursa:

 

nije zamena za psihoterapiju, ali jeste da vam pomogne da prođete kroz početne faze procesa isceljenja što bezbolnije. Na kraju ćete imati jasniju predstavu o tome šta treba da uradite da biste se osećali bezbedno i počećete da primenjujete neke strategije kako biste povećali svoj opšti osećaj sigurnosti.

Kako ćete uspešno stići do rezultata?

REIKI 1

ONLINE KURS

Kreirala sam onlajn kurs da bih vam pružila priliku da naučite i doživite Reiki od kuće uz video zapise i radne materijale.  Veoma mi je važno da pratim vaš napredak kroz kurs tokom perioda od tri nedelje i da vas podržavam na vašem putovanju. Ovakav pristup vam nudi još više mogućnosti da se povežete sa sobom i osetite sve benefite izučavanja energetskog rada uz potpunu slobodu da učite kada vam najviše odgovara.

REIKI 2

ONLINE KURS

Reiki 2 onlajn kurs vas priprema da ponudite Reiki profesionalno. Pratiću vas tokom četiri nedelje, tokom kojih možete početi davati tretmane i naučiti mnogo novih spirutalnih tehnika.

Naučićete tri Reiki simbola i nakon kursa moći ćete da koristite Reiki na daljinu i šaljete Reiki energiju kroz vreme i prostor.

REIKI MASTER + UČITELJ

ONLINE KURS

Tokom Reiki Master + Učitelj kursa možete očekivati mnogo samorefleksije i fokus je na vašem ličnom razvoju. Kurs traje tri meseca.

Uključene su i teme o energetskom telu, drugim energetskim bićima, kao i o tome kako se nositi sa njima i ojačati svoju auru, kao i imaginativan pristup i metode koje se koriste na psihoterapiji.

Promovišite pozitivne promene i živite lagano na zemlji. Svesno, regenerišite se kroz kreativnost, umetnost, dodir sa prirodom, angažovanje u izgradnji zajednice.

 
U KRUGU SPIRITUALNOSTI, PSIHOLOGIJE I ŽIVOTA!

Seanse u krugu su onlajn salon čiji je domaćin Maja Vuković.

Dizajniran da okupi sva bića sa željom da uče, razmenjuju se i pruža trenutni pristup biblioteci sadržaja sa stotinama sati unapred snimljenih učenja, radionica i vođenih meditacija. Ekskluzivni sadržaj sa praktičnim koracima koji će vas voditi u obnavljanju veze um-telo-duša

Sećate li se kako smo nekada znali satima da razgovaramo o nekim temama, koristeći samo telefon i razmenjujući misli i osećanja, bivajući sve vreme fokusirani jedni na druge?

Pa, hajde da se zvrcnemo i da uzmemo koji sat mesečno kako bismo postali prisutni u sopstvenom životu i najzad počeli da živimo život u balansu. Ne fali nama ni vreme ni novac da bismo živeli život u njegovom punom potencijalu – potrebno je da sebi damo dozvolu za isti. Možda će nam biti lakše ako to učinimo zajedno…

 

Da li vam je želja da pijete jutarnju kavu ili čaj iz šalice koju ste sami napravili? Želite da vaš dom bude ispunjen unikatima koje su vaše ruke stvorile? Onda je ovo program za vas.

Mein Name ist Manuela und ich möchte Ihnen heute mein Kreativprogramm „TÖPFERN MIT LIEBE“ vorstellen. Programm wurde erstellt nach Reiher von Nachforschungen, Versuchen und nicht aufgeben.

Alles begann mit dem Spiel und mit einer Idee auf Stückpapier und dann wurde sie von Monat zu Monat zu eine besonderen Geschichte geformt. Nach einer Reihe von Ausbildungen und Selbstverbesserung durch verschiedene Kunst Techniken habe Ich beschlossen mein Wiesen mit Ihnen zu teilen und Sie auf einer besondere kreativen Reise nehmen und begleiten. 

(Visited 533 times, 1 visits today)