Moj program ↓

Moje ime je Manuela i član sam InPoise tima.

Umjetnica sam, kouč za rad sa bojama, student prve godine art terapije i polaznik edukacije japanske, kineske i arapske kaliografije.

Moja priča je započela kada sam krenula na kreativno putovanje upoznavajući se sa različitim tehnikama  stvaranja. Shvatila sam da kreativno stvaranje, odlazak u atelje, igranje materijalima, uživanje u svakom procesu vodi ka unutarnjem ispunjenju.

Krenula sam drugim putem i umjesto grafičke škole upisala medicinsku školu, ali ljubav prema kreativnosti nikada nije nestala. Kada sam se 2019. godine ponovno vratila umjetnosti dokazala sam samoj sebi da je to ono čime želim da se bavim i da sve dosadašnje iskustvo i znanje želim drugima podjeliti. 

Poslije završenog edukacije HP Psychotherapie odlučila sam upisati edukacije o modeliranju i oblikovanju gline. Sam doticaj sa materijalom vratio me je u balans i poslije godina traženja pronašla sam nešto čime se sada i u budućnosti želim baviti. Kao dio InPoise tima iskreirala sam kreativni program „LJUBAV PREMA GLINI“. Program je individualan i kroz njega možete naučiti sve što vas zanima o modeliranju i radu sa glinom, tehnikama, sitnim finesama koje mnogo znače i važne su u samom procesu.

Rad glinom je posebna tehnika koja zahtjeva predanost trenutku stvaranja i uz koju istražujemo svoju kreativnu stranu. Dokazano je savršen način za opuštanje koji nas vodi u trenutak sada i ovdje, gdje zaboravljamo na sve oko sebe. Rad glinom je odličan u borbi protiv stresa. Glina olakšava izražavanje emocija, pomaže u stjecanju svjesnosti sebe i uspostavljanju emocionalne kontrole. Rad rukama i glinom opušta napetost, osjećaje ljutnje, tuge, tjeskobe, te dovodi do relaksacije. 

Glina je kreativna meditacija koja dovodi do balansa. Kreativnost je moj poziv, igranje i bezvremenska avantura istraživanja.

Ovim putem pozivam te da mi se pridružiš i upoznaš više o glini i modeliranju, kreativnom putovanju i stvaranju.   

DO VAŠEG TERMINA


Direktno zakazivanje omogućava vam da odmah rezervišete svoj termin. Nakon uplate termina možete da odaberete prve slobodne koji vam odgovaraju.

  • putem kontakt forme

Popunite formular i ponudićemo vam dostupne termine.

ZAKAZIVANJE TERMINA

(Visited 7 times, 1 visits today)