Moj program ↓

Moje ime je Vanja i deo sam In poise tima.

Pre nego što sam postala pisac, bila sam samo uplašena devojčica koja je svoje emocije kanalisala uz pomoć pera.

Nakon što sam sve svoje sabrane misli objavila u vidu zbirke pesama BORBA SA SVAKODNEVICOM, počela sam da putujem po zemlji i regionu i da sa vama uživo razgovaram o svim tim temama – našim zajedničkim, LJUDSKIM.

U tim susretima shvatila sam da smo svi samo obični ljudi i da nas muče slične brige.

Tada sam dublje zagrebala nepopularnu temu gubitaka voljenih osoba, iako sam o njoj razgovarala i sa psiholozima, davala intervjue i delila svoje iskustvo nakon gubitka majke u periodu adolescencije.

Kao i većina vas, prvo se tim gubitkom nisam bavila. Negirala sam ga. Bila sam JAKA. Rekli bi drugi da sam se sjajno držala. A onda sam otišla kod psihoterapeuta i najzad se pozabavila tim gubitkom. Baš sam bila sretna zbog svog uspeha, a iza ćoška je vrebao završni ispit kom se nisam nadala.

Izgubila sam tatu i tada sam sa novim saznanjima i veštinama dala sebi vreme i polako sam prerađivala drugi veliki gubitak voljene osobe.

Sve što sam primenila kao tehnike samopomoći ja sam snimila i za vas i to se nalazi u programu PUT KROZ GUBITAK VOLJENE OSOBE, kao nešto prvo što može da vam olakša tugovanje, dok ne skupite snage da potražite pomoć stručnog lica.

Nežnu i nenametljivu podršku pružam svakodnevno pretplatnicima na Vanjinu pričaonicu, te se sa vama susrećem uživo 2 puta mesečno i pravim siguran prostor u kojem se slušamo i razumemo.

Za vas stoji otvorena mogućnost da budem podrška i vama – kroz nasnimljen program, mesečnu pretplatu ili prosto rad jedan na jedan.

Ako biste bolje da me upoznate, možete se vratiti na podkast U BAŠTI ŽIVOTA SA VANJOM i kroz 12 kratkih epizoda pokušati da procenite da li sam ja ta osoba na koju želite da se oslonite.

Takođe, u In poise podkastu bolje ćemo se upoznati i u mesecima koji su pred nama.

Radujem vam se!

DO VAŠEG TERMINA


Direktno zakazivanje omogućava vam da odmah rezervišete svoj termin. Nakon uplate termina možete da odaberete prve slobodne koji vam odgovaraju.

  • putem kontakt forme

Popunite formular i ponudićemo vam dostupne termine.

ZAKAZIVANJE TERMINA

(Visited 55 times, 1 visits today)